Dizajner koji svakom novom pričom uspjeva nadmašiti samog sebe, ususret Schwarzkopf Cro A Porteru sprema priču kojom će zaludjeti sve modne zaljubljenike.
Juraj Zigman, enfant terrible domaće modne scene, ove sezone priprema poseban modni show.

Povodom premijernog predstavljanja novog DS 4 i DS 5 u Hrvatskoj, marke Citroën i DS pripremile su poseban show za svoje goste i odabrane fashioniste, na kojem će Zigman 13. listopada u prostoru Hauba@Lauba predstaviti retrospektivu svojih 20 kolekcija.

Bit će to posebna prilika da se prisjetimo sjajnih trenutaka iz njegove karijere, kojima je zaustavljao dah posjetiteljima, izazivao neviđenu gužvu u gledalištu, te prikazivao stotine komada u svojim kolekcijama koje nikada nisu podilazile trendovima, već slavile njegov talent i slobodu umjetničkog izražavanja.

Ovosezonski, 26. Schwarzkopf Cro A Porter održat će se od 15. do 17. 10. 2015. u prostoru službenog naziva HAUBA@LAUBA, uz dugogodišnjeg partnera, brend Schwarzkopf. Cijeli projekt započinje 07. i 08. 10. plesnim natjecanjem Urban Chapter, a 10.10. je rezerviran za veliki party pod nazivom SUPERHEROES by Burn, u organizaciji Schwarzkopf Cro A Portera i Laube.

 

/ Tekst i foto: PR /