U zagrebačkom Umjetničkom centru Lauba – Kući za umjetnost i ljude je po četvrti put održana godišnja dodjela nagrada Elle Style Awards, powered by Huawei, partner projekta Mastercard, kojom je proslavljen 13. rođendan hrvatskog izdanja magazina Elle.

Na najglamuroznijem modnom događaju u Hrvatskoj, nagrada za životno djelo dodijeljena je Jagodi Buić, a najbolji modni dizajner je Juraj Zigman.
Elle Style Awards dodjeljuje se javnim osobama koje su svojim radom i stilom obilježile godinu i pripada među najprestižnije svečanosti mode i stila na svijetu. Godišnja dodjela Elle Style Awards najglamurozniji je modni događaj u Hrvatskoj.

Uz laureate – najbolje u svojoj profesiji vezanoj uz svijet mode, umjetnosti, dizajna i arhitekture –prestižnu manifestaciju nazvanu ‘Elle noć stila, mode i ljepote’ podržale su i brojne poznate osobe.

Prvi put održana u Velikoj Britaniji 1997. godine, danas se ova jedinstvena manifestacija održava u dvadesetak zemalja diljem svijeta. U Hrvatskoj, Elle Style Awards dodjeljuju se od 2012. godine, u 10 kategorija – od kojih u osam kategorija nagradu dodjeljuje magazin Elle, a u dvije magazin Elle Decoration.

 

 
/ Tekst i foto: elle.hr /