Latest news


Naočale by ZIGMAN uz Story magazin

Story magazin ponovno donosi modnu poslasticu za vruće ljetne dane. U suradnji s jednim od naših najpoznatijih dizajnera Jurajom Zigmanom napravio je limited edition dizajnerske naočale.

Read more...

Majica by ZIGMAN uz Story magazin

Za sve vatrene navijačice koje će pratiti naše igrače na Europskom prvenstvu u nogometu u Francuskoj, Story magazin je u suradnji s jednim od naših najpoznatijih dizajnera Jurajom Zigmanom napravio posebnu, limited edition, dizajnersku navijačku majicu.

Read more...

ZIGMAN kostimi za predstavnike Bosne i Hercegovine na Euroso...

Juraj Zigman autor je kostima predstavnika Bosne i Hercegovine na Eurosongu koji se održava u Stockholmu u Švedskoj. Pjevačica Dalal Midhat Talakić zasjala je u cvenoj korzet haljini, a čelistica Ana Rucner u zlatno crnom kombinezonu.

Read more...

Impresivan nastup Nine Kraljić na Eurosongu

Večeras je održana prva polufinalna večer Eurosonga u Globe Areni u Stockholmu, a nastup je hrvatske predstavnice Nine Kraljić bio impresivan. Otpjevavši pjesmu “Lighthouse” zasluženo je zaradia ovacije i gromoglasan pljesak publike te se plasirala u finale.
Uspješan hrvatski modni dizajner Juraj Zigman sa svojim je timom puna tri tjedna radio na kreaciji koju je Nina Kraljić nosila na pozornici Eurosonga.

Read more...

ZIGMAN dizajnira haljinu Nine Kraljić za Eurosong

Mladi domaći modni dizajner i kostimograf, Juraj Zigman, odabran je kao kreator haljine koju će Nina Kraljić nositi na Eurosongu. Nina je već jednu Zigmanovu haljinu nosila prošle subote na manifestaciji „Eurovision in concert“ u Amsterdamu.

Read more...

ZIGMAN x magazin Diva Style

Mašta, igra i inovacija, motivi su oko kojih se okupio tim profesionalaca stvarajući modni editorijal i naslovnu stranicu magazina Diva Style.

Read more...

Nova kolekcija ZIGMAN kišobrana

Pravi odgovor na tmurne kišne dane dolazi iz kreativne radionice Juraja Zigmana. Ove nas je godine Zigman ponovno obradovao s kolekcijom dizajnerskih kišobrana.

Read more...

Barbie majica by ZIGMAN

Male modne frajerice požurite i potražite Barbie lutku i dizajnersku majicu by Zigman za djevojčice.

Read more...

Juraj Zigman nominiran za Nagradu hrvatskog glumišta 2015.

Hrvatski dizajner Juraj Zigman nominiran je za Nagradu hrvatskog glumišta 2015. Hrvatskog društva dramskih umjetnika.
Nominiran je u kategoriji Najbolja kazališna kostimografija – drama, opera ili balet, u operi “Aida” Giuseppea Verdija pod dirigentskim vodstvom Nikše Bareze, u režiji Dražena Siriščevića i izvedbi ansambla 60. Splitskog ljeta.

Read more...

Juraj Zigman proglašen najboljim modnim dizajnerom

U zagrebačkom Umjetničkom centru Lauba – Kući za umjetnost i ljude je po četvrti put održana godišnja dodjela nagrada Elle Style Awards, powered by Huawei, partner projekta Mastercard, kojom je proslavljen 13. rođendan hrvatskog izdanja magazina Elle.

Na najglamuroznijem modnom događaju u Hrvatskoj, nagrada za životno djelo dodijeljena je Jagodi Buić, a najbolji modni dizajner je Juraj Zigman.

Read more...