Pravi odgovor na tmurne kišne dane dolazi iz kreativne radionice Juraja Zigmana. Ove nas je godine Zigman ponovno obradovao s kolekcijom dizajnerskih kišobrana.

Prva uspješna kolekcija kišobrana sadržavala je tri modela i bila je pravi hit pa se zbog velike potražnje Zigman odlučio za tri nova dizajna kišobrana. Isti su isključivo proizvod Zigmanove razigrane mašte i grafičke slobode te potrebe da oboji i one najtmurnije dane u godini.
Novim je modelima kišobrana zajednički snažan kolorit, ali moramo priznati da svaki od njih ima priču za sebe. Od hipnotičke elipse prošarane Zigmanovim modnim skicama čija je funkcija čak i hipnotizirati znatiželjne poglede, preko točkastog kišobrana s cvjetovima i etno motivima pa do stripovskih junakinja iz Zigmanove mašte. Sve su te grafike toliko prepoznatljive da ih već ni nakon dvije kolekcije kišobrana nije potrebno imenovati.

Zigman se ponosi činjenicom da su kišobrani u potpunosti hrvatski proizvod nastao u suradnji s tvornicom Hrvatski kišobran. Samim time i još jedan razlog da ljudi pozitivno reagiraju.

Hoće li Zigman kišobran postati predmet žudnje, ali i predmet koji će kupci pomno i vjerno kolekcionirati iz sezone u sezonu? Apsoludno da, s obzirom da se Zigman kišobrani u kratkom roku rasprodaju.

Zigman se kišobrani mogu kupiti putem web trgovine na stranici www.zigman.hr i u niche parfumeriji “TOP” u Zagrebu.

 

/ Foto: Marin Sušlić /