Jedan od najboljih domaćih kreatora, uvijek svježi i inovativni Juraj Zigman i ovog je ljeta odjenuo NOA Beach Club u svoje prepoznatljive kreacije.
Zigmanov potpis lako je prepoznati, a njegov stil predstavlja sve ono što predstavlja i Noa, klub na popularnom Zrću kojeg je prije nekoliko mjeseci najpriznatiji svjetski magazin klupske tematike DJ Mag proglasio 37-mim najboljim klubom na svijetu.
I Zigman i Noa slave strast, slobodu i vrhunski stil, njihove su ideje kompatibilne i ova suradnja nikog nije začudila. Noa je ovog ljeta definitivno potvrdila status kraljice plaže i, po mnogima, ponajboljeg kluba na Jadranu. Masivna scenografija koja spektakularnom izvedbom podsjeća na najbolja klupska zdanja Ibize ili Miamija, plesni podij prepun rasplesanih mladih ljudi iz čitavog svijeta, gostovanja teškaša svjetske DJ scene, naelektrizirana atmosfera prepuna strasti prema glazbi, sve je to odlična pozivnica za posjet Noi u kojoj će uskoro uživati i sam Zigman koji u provod dolazi sa svojim društvom.
 
/ Tekst: story.hr, foto: Mario Pavlović /