Dizajner Juraj Zigman sinoć je u Laubi predstavio retrospektivu svojih 20 kolekcija, revijom nastalom pod kreativnom palicom umjetničkog direktora Viktora Drage, koja je svojevrsna uvertira u predstojeći Cro A Porter.
Povodom premijernog predstavljanja novog DS 4 i DS 5 u Hrvatskoj, marke Citroën i DS pripremile su poseban show za svoje goste i odabrane fashioniste.
Tako se publika prisjetila divnih trenutaka iz Zigmanove višegodišnje karijere, a Juraj je ponovno potvrdio status enfant terrible-a domaće modne scene. Presjekom radova kroz čak 20 sezona pokazao je kako njegov dizajn ne podliježe trendovima. Kako je sam izjavio bilo mu je iznimno važno pokazati kako se prve kreacije bez problema mogu kombinirati s novijima te je pokazao kako uvijek ostaje vjeran vlastitoj estetici i viziji.
“Pripremajući ovu reviju više sam se naradio nego stvarajući novu kolekciju. Uživao sam pregledavajući stare kolekcije i kombinirajući moje prve modele sa zadnjima. Oduševljen sam reakcijom posjetitelja i tek sam sad postao svjestan kako sam sve ove godine ostao svoj i nisam bio rob trendova. Drago mi da se svi moji modeli međusobno nadopunjuju, te time stvaraju jednu potpuno novu modnu priču, ali uvijek s mojim potpisom“, izjavio je Juraj Zigman.

Debitirao je na Cro A Porteru i od tada neprestano oduševljava hrvatsku javnost, a njegove dizajnerske komade rado odjevaju mnoge poznate dame.
Hauba@Lauba poslužio je ovu večer kao idealan ambijent u kojem je Zigman prikazao svu svoju čarobnost i kreativnost, a Viktor Drago iznova nas je oduševio pobrinuvši se da događaj bude na najvišoj produkcijskoj razini.

/ Tekst: PR, foto: Goran Matijašec /